Anders köpte lagerbolag för att tillverka trådhyllor

Anders hade jobbat många år med butiksinredning. Som säljare så var han ofta i kontakt med verkstäder som tog fram hyllor, bord och annat för kontor och butiker. Med tiden så insåg Anders att det fanns ett stort behov av en trådhylla med större flexibilitet. Han insåg att det fattades kommunikation mellan köpare och tillverkare vad gällde mer estetiska och skräddarsydda trådhyllor i olika färger. Anders köpte lagerbolag för att komma igång snabbt.

Lagerbolag på en dag

Med sin kunskap så bestämde sig Anders för att se till att den bristande länken reparerades. Han fortsatte att jobba på företaget som erbjöd fin butiksinredning men parallellt så började han diskutera en helt ny typ av produktion med flera industriföretag. För att kunna komma igång snabbt så valde Anders att köpa lagerbolag. Det är ett bolag som aldrig har använts och som kan användas direkt av den som köper det.

För Anders så gick det snabbt som blixten att dra igång sitt ab. Han hade ju tänkt igenom sin affärsplan länge. Med goda kontakter och insikt i vad som behövdes så kunde han dra igång bolaget samma dag som han köpte det. Det fanns redan kunder som väntade på de innovativa lösningar som Anders kunde erbjuda.

Snabb produktion av trådhyllor

Som spindeln i nätet så fick Anders igång produktionen på stört. Det fanns redan flera företag som kunde ta emot beställningar så det blev inga långa väntetider för kunderna som hade behov av flexibla trådhyllor.

I och med att verkstäderna som tog på sig uppdragen jobbade med moderna maskiner så kunde de leva upp till förväntningar. Anders lade också en hel del tid på att marknadsföra den nya lösningen. Han hade rätt kanaler och kontakter för att sprida budskapet så det krävdes ingen extra person för detta.

Verksamheten utvecklas

Med tiden så insåg Anders att hans verksamhet växte så fort att det inte längre gick att sköta ett vanligt jobb vid sidan om. Han fick säga upp sig för att på heltid jobba vidare med lösningar för trådhyllor. Kunderna ville också ha liknande produkter för förvaring och Anders började jobba med en duktig designer för att ta fram dessa.

Efter några år så fick Anders skaffa stora lokaler med egen tillverkning för hans koncept blev mycket populärt. Men många av de som var med från start är fortfarande samarbetspartners. De jobbar som legooperatörer och förser Anders med snabb och smidig service.

Idag är Anders glad att han tog steget in i företagsvärlden och drog igång sitt eget bolag. Kostnaden för att köpa lagerbolag blev mycket skälig då han på så kort tid började se frukterna av satsningen.

7 aug 2018

Välkommen

Vill du veta hur trådbearbetning fungerar? Vi hoppas att du ska få vettiga svar, tips och idéer på hur man bearbetar tråd här på tradbearbetning.n.nu.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)