Köpa lagerbolag och börja producera trådgaller

Allting är redo för start. Maskinerna finns att hämta, lokalen är i stort sett ordnad med, och det finns även kunder som är intresserade av att köpa trådgaller av olika slag. Nu fattas bara ett bolag så att man kan ställa ut räkningar och jobba på lagligt sätt. Om man inte vill vänta på en registreringsprocess hos Bolagsverket som kan ta flera veckor så kan man välja att köpa lagerbolag. Det här spar tid och innebär också att man själv slipper hålla på med registreringen.

Köpa lagerbolag för trådbearbetning

Man kan förstås undra hur det kan fungera att köpa ett färdigt bolag om man ska jobba med något så specifikt som trådbearbetning för att tillverka trådgaller. Ett lagerbolag kommer inte definierat. Det är helt enkelt registrerat och man får själv fylla i detaljer som namn på verksamheten och vad man kommer att syssla med.

Det här innebär att man måste ha lite koll på detaljer omkring det nya företaget även då man väljer att köpa lagerbolag, men det går inte att jämföra med vad som krävs för att själv registrera det. Så snart som man har fyllt i all nödvändig information och satt in 50 000 kronor på företagskontot så är det fritt fram att börja erbjuda tjänster och produkter. Man kan alltså komma igång på en eller två dagar, och jämfört med några veckors tid så är detta något som kan göra stor skillnad. I varje fall då man är redo att dra igång!

25 sep 2017

Välkommen

Vill du veta hur trådbearbetning fungerar? Vi hoppas att du ska få vettiga svar, tips och idéer på hur man bearbetar tråd här på tradbearbetning.n.nu.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)